Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare!

Alla inlägg under december 2011

Av Sara - 13 december 2011 13:28

Musiken spelas på hög volym, alltså städas det för fullt här hemma. Rent och fint blir det iaf ;) 

Snart dags att hämta hem lilleman från dagis, för att senare återvända upp dit på lucia firande. Skönt att vi har det när mörkret faller på :) Men Liam ville inte vara med i tåget sa han, får se om han ångrat sig. Men vill han inte så ska jag inte tvinga han. Han är extra söt ändå utan alla dessa "kläder"


Nu lär jag göra mig i ordning! Ha en trevlig lucia, eller vad man nu säger.  

Av Sara - 11 december 2011 11:45

Igår hade jag och Liam en kanon dag. Dagen började med att mamma/mormor kom hit för att baka tillsammans med Liam   Sen hur mycket baka det vart för hans del är ju en annan historia. Men han gjorde ju några i alla fall, ett som såg ut som ett foster, hahaha skit söta vart dom. Mamma´s lilla lill-kille <3 Efter en hel förmiddag med bak och skoj så gjorde vi oss ordning för att gå mer till Marina och hennes fina familj för lite glöggmys såhär i mörka tider. Det va liksom en sån där dag då, mörker sakta smög på, ljusen tändes,  mys med underbara människor och glada barn som leker och skojar och man hör deras underbara skratt. Men blir varm inombords och inser hur glad man är över att man har fått chansen att få så fina männikor i sitt liv. Trots att man inte är värd det. 


Så igår var det verkligen en dag då jag omfamades utav människor som jag älskar och vill vara med <3 


Tänkte jag skulle bjuda på bilder från igår,men det går inte att ladda upp biler, varför vet jag inte  


Men bjuder på denna låt ist.. Låter låten tala för sig själv efter en jobbig vecka..  




Av Sara - 8 december 2011 18:52

Då har vi gjort sista dagen på dagis för denna vecka.. Eller inte jag men Liam. Och det har bakats och pysslat med lite julgrejer :) Och på tisdag så har dom lucia, så det blir det lite lussefirande på dagis.. Mys! Annaras har det inte hänt så mycket. Vi har dödat nn timme i pulka backen efter dagis. Liam och H har åkt och haft skoj och det är huvudsaken (Sen att mamma klagar som fan i huvudet hör inte till saken, då jag inte tycker om snö) 

Efter pulkaåkningen idag, så gick vi in för att dricka varm choklad och baka pepperkakor. Men degen ville inte som jag så det vart bara nårga stycken. Men på lördag då är det bak som gäller för då kommer mormor/mamma hit. Hon hade lovat Liam att dom skulle baka lussekatter, får se hur det går det ;)






Av Sara - 7 december 2011 11:13
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sara - 5 december 2011 14:57

Först vill jag bara säga Grattis till dig Christoffer som idag skulle ha firat sin 27 årsdag! Du är saknad <3 

Idag på förmiddagen drog jag och Liam ner till Marina och kidsen för lite Days, kaffe, skitsnack och självklart lek  =) 
Lika trevligt som vanligt!! Sen vi 13 va det dags att dra sig hemåt och innan vi gick hem så hade jag lovat att vi skulle gå förbi lekparken och kolla om dom hade fått upp våra nya grejer. Och jepp det hade dom ;) Så nu längtar jag till våren då vi kan utnyttja den ordentligt. Men i vilket fall som helst så vart det att leka en stund ute, innan det va dags att röra på fläsket igen och gå hem. Trodde jag! Liam ville då gå och leka med H, så vi tog vägen förbi Linda. Och kiden fick leka en liten stund. 

Nu är vi väl hemma iaf och det är dags att ta tag i städningen som jag tjata hela helgen på att jag skulle göra medan Liam va hos sin pappa. Men expert som jag är så sköt jag upp det, så får väl sota för det idag då. Så nu är musiken på och det är dags att ta tag i hemmet =) Tur att det inte är så skitigt iaf .. Lär gå fort bara jag får tummen ur ***** ;)






Av Sara - 3 december 2011 23:55

Varit min barnlediga helg.. Ok jag gillar inte ordet barnledig, utan från och med nu ska jag kalla det min fria-helg.


Min fria helg började med att S kom och hämta Liam i fredgas kl 12 , eftersom jag hade möte med min terapeut. Och vi gjorde en övning som kändes skit konstig men bra. Lite udda sådär.. Kändes lite "övernaturligt" Men coolt va det. Man lär ju testa på olika saker inte sant? 

Efter mötet mötte jag upp min lillasyster på stan och vi gick runt och fixa dom flesta julklapparna. Så nu är allt till lilleman klart iaf  Tror han kommer bli supernöjd! Allt för mitt hjärta.. 

Idag så drog familjen iväg på hockey. Dagens motstånd stod Örebro för. Och Jäääävlar vilken match det vart.. Har aldrig sett Leksand kriga på som dom gjorde idag. Och grattis till Filip Forsbergs´s första mål.. Men det räckte inte uan han gjorde två ;) Våran supertalang!! Tyvärr så förlorade vi med 5-4, men att den skulle bli så hör jämn va det ingen som visste.. FAN JAG ÄR STOLT IDAG!! DET ÄR JAG VERKLIGEN!! Fan vilken bra känsla jag har i kroppen.

Väl hemma så bestämde vi att pappa skulle bjuda på mat, så vi drog till China-Thai och käka. Så gott!  
NU har jag kolat på Baksmällan 2 och nej det va då ingen bra film.. Så nu ska det plockas lite. För imorgon kommer lilleman hem igen och min vardag blir normal igen =))

Och innan det så måste jag och mor åka ut till morfar en sväng.. Stämma av läget lite och kolla så han mår bra. Min fina morfar <3

Nej nu är det dags att plocka lite här hemma innan sängen kallar. God natt på´er .. Sleep tight <3

Ovido - Quiz & Flashcards