Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare!

Alla inlägg den 24 april 2012

Av Sara - 24 april 2012 02:28

Idag är en sån här dag, då alla mina känslor bubblar hej vilt! Skit jobbigt.. Vill inte ha såna här dagar.. Don´t like them.. 

Grubbel över livet, mig själv och alla andra som just nu är en del av mitt liv. Och dessa tankar gör att jag inte kan sova.. Detta med mindfulness funkar INTE.. Jag kan inte bara låta dessa tankar vara tankar, och jag kan inte bara låta som vara i bakgrunden. Jag måste reda ut och fundera, jag måste med andra ord få analysera.. Mala ner allt i minsta detalj, så jag vet att jag gör rätt beslut. Jag vill inte göra nåt som jag sen kommer få ångra. Vilket skett allt för många gånger.. 


Nej jag är den jag är.. Det är så här jag funkar.. Mala ner allt.. Jag är ju bra på att hitta tecken på vissa saker, och nu har jag sett tecken hos en .. Och nu vet jag inte vad jag ska göra.. Jag velar fram och tillbaka.. Magen säger en sak, hjärtat en annan. Och jag vet att man ska lyssna på hjärtat och göra som det säger. Men varje gång jag gjort det så har det blivit fel.. Förutom då när jag vänatade Liam. Dock va inte valet så svårt för mig.. Jag skulle bli mamma! Ensam eller inte.. Och nu har jag världens finaste här hos mig. 


Men nu va det inte Liam vi skulle prata om. Utan denna person som gör mig så förvirrad så jag blir mer galen än vad jag redan är. Jag vill inte säga för mycket då jag vet att vissa personer läser.. Så jag skriver nog mer om detta i ett låst inlägg senare. Nu ska jag ta mina tankar och försöka sova och redan ut vad jag engentlign känner. Ska försöka komma fram till nå vettigt imorgon när vi hörs.. 


Tur jag jobbar imorgon så hjärnan får vila nån timme från dessa tankar.. 


God give me the strength to get through this..

Ovido - Quiz & Flashcards