Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare!

Alla inlägg den 29 juni 2011

Av Sara - 29 juni 2011 23:08

Ännu en het dag är över och det betyder en dag närmare regn som ska komma in på fredag.. Längtar en aning lär jag säga.. 


Idag så har dagen spenderats ut för en ovanlighetens skull.. Fick ett sms av S att dom va ute på gården så det va bara att smörja in Liam och gå ut en stund.. Komm ut vid 10:45 eller nåt.. Va ute fram till starx efter 12 då gick barnen in för lite  lunch. Sen gick vi ut vid 14 igen, då en av grannarna hämtat sin dotter på dagis.. Barnen lekte och jag fick agera som hoppborg för alla tre ungar.. Magrutorna har aldig fått jobba så mycket på en och samma gång ;) 


Efter det så drog jag, Malin och E ( ja barnen oxå ) upp till Stångtjärn och svalka våra feta kroppar ;) Ok vi gick i med fötterna, men barnen bada för fullt.. 


Hann knappt komma dit innan mor ringde och vi skulle dra till Bojsen beach och fika med morbror, lillasyster och mormor (som för övrigt åker hem till GBG imorgon)


Och Liam fick återigen bada lite, denna gång i kallt vatten!! Fattar inte hur barn kan ligga i, fast dom skakar som små asplöv..


Vid 20:00 drog vi hemåt och Liiam va riktigt trött efter denna dag.. Och eftersom det ska bli en varm dag imorgon oxå så hoppas jag att den blir lika bra som den idag... 



Trevlig kväll på er..




Ovido - Quiz & Flashcards