Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare!

Alla inlägg den 30 juni 2011

Av Sara - 30 juni 2011 22:15

Ja det är väl lika bra att passa på när chansen finns. Vem vet när solen tittar fram igen.. Satt nämligen nyss på aftonbladet.se och enligt vädret där så ska det vara mycket regn under juli månad, för att citera "Passa på - snart går solen i moln" "Juli blir blöt men varm ”Risk för regn och åska hela juli” Men bara hoppas att dom har fel!!


Men blir ju inte så där jätte glad av att höra det.. Även om jag inte är en soldyrkare så kan jag tycka det är skönt när solen tittar fram och molnen är som bortblåsta.. Tycker bara inte om den hysteriska värme som kommer på köper.


Så som ni säkert redan räknat ut så har vi spenderat dagen ute för mesta dels.. Först va vi bort till Bojsenbeach med E, va där i ca 2 timmar.. E skulle nämligen jobba, annars så hade man nog varit där lite längre skulle jag tro.. 


Sen när Malin hade slutat jobbet vid 16 och hämtat upp sin dottra så drog vi upp till stångtjärn och bada lite =) Barnen och jag njöt av det sköna vattnet.. Vet inte hur det va med Malin hon va mest bara rädd för fiskarna   (Ok jag erkänner att det va jag som gav ifrån mig ett redigt skrik)  Men skönt hade vi och det är huvudsaken. Eller hur?! 


Imorgon väntas lite jobb och pappa helg.. Kommer sakna min lilla mini-gris  

Men han kommer snart hem igen och jag hinner egentligen inte mer än blinka så är det dags att hämta hem honom..


Nu ska det kollas på film innan det är dags för sängen Love and other drugs är det va som står på schemat. Förra veckan kolla jag på min låtsas fru medn Adam Sandler och Jennifer Aniston, jäkligt rolig lär jag säga =) 


Natti natt på er och sov gott!! 

Ovido - Quiz & Flashcards