Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare!

Alla inlägg under juni 2011

Av Sara - 11 juni 2011 23:38

Varför försöker jag?? Varför försöker jag vara en kompis/vän när jag inte får ett skit tillbaka?! Varför känner jag mig alltid så otroligt ensam allt för ofta? 


Nej jag vill va 16 igen.. Jag saknar mitt gamla liv... Jag gör verkligen det.. Jag saknar gemenskapen man hade då.. Jag blir så avis på när jag ser hur folk står så nära sina vänner, när dom hittar på saker med varann med jämna mellan rum... Såna vänner vill jag oxå ha!!! 

Av Sara - 10 juni 2011 23:04

Idag lyste solen som aldrig förr ( ok den har gjort det ett par dagar nu) 

Så jag och Liam har spenderat timmar utomhus med grannarna. Liam låg i deras pool i timmar vilken även syns på ryggen ;) 


Hade möte ang lekplatsen uppe vid mig idag..Känns rätt skoj att få vara med och bestämma lite vart man vill ha alla saker och hur det ska se ut. 


Den lekplast vi har idag är bara för äldre barn, de saknas verkligen saker för dom mindre barnen.. Men tack vare MIG så kommer det lite nya saker även för dom mindre.. 

Visst det kommer inte mycket nya saker, men man får börja försiktigt.. Eller hur? Och jag måste ju säga att jag diggar min älg som jag valde till en av lekutrustningen eller vad man ska kalla de för.. 


         


Dessa är vad som kommer att tillkomma utöver det som finns ;) 


Är faktiskt lite stolt över mig själv som fixat detta. Och jag kan lova att kopparstaden är svår flörtadee, och SNÅLA!! 


Nej nu har jag vaerkligen inte mer att skriva, och att detta inlägg skulle suga det visste jag redan innan jag satte mig här HAHAHA! 



Av Sara - 7 juni 2011 23:51
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sara - 6 juni 2011 21:07


Du gamla, du fria

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna. 
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna. 

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden. 
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden

Jag kanske låter som värsta rasisten nu, MEN FAN VAD JAG ÄR EN STOLT SVENSK!! Jag älskar mitt Sverige så oerhört!! Kommer aldrig lämna detta land, never ever!!


Så nog om detta.. Liam hade ju pappa-helg nu i helgen.. Och det gick väl bra.. Hade ju hoppas på att S kunde tagit honom tills idag, men icke!! Anledning: Liam bajsar inte ordentligt när han är där... Jaha!! Sikken I****!! Lätt den absolut dummaste förklaring jag har hört hittills...  


Själv har jag spenderat min barnlediga helg nere på stan, då vi hade Falukalaset och spanat in mina snygga killar Martin Stenmarck och Danny   



Av Sara - 2 juni 2011 23:18

För då blir det S L U S H!!! Som jag längtat efter denna gooooa drink.. Ska göra iordningen den imorgon, och på lördag är den klar att dricka =) 


   Bild: Google

Av Sara - 2 juni 2011 00:39
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards