Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare!

Alla inlägg den 5 juli 2011

Av Sara - 5 juli 2011 00:25

Japp ännu en dag med bad  


Men dagen började med att jag fick ett sms av en gammal klasskompis från Omvårdnadsutbildningen. Har inte sett henne sen vi sluta skolan i Augusti förra året, så det va på tiden att vi sågs.. Hon kom och hämta upp mig ocg lilleman, samt visa upp sitt lilla söta stjänskott.. Men ack så liten han va, ojoj.. Va knappt så jag vågde hålla..

Men varför är det så, att man är rädd att hålla andras barn? Men aldrig sina egna.. Eller så funkar jag iaf..


Men iaf så drog vi ner till the big city och tpg en fika på Waneys.. Alltså jag är besatt av deras kaffelatte med hasselnöt.. MUMS!!! 


Efter fikat så drog jag och Liam bort till Hemmakväll och hälsa på Petter.. My end my gay "guys" bestämde att vi skulle åka och bada, så jag bestämde att det fick bli Bojsen Beach eftersom det ligger närmast mig och dom hade mope. Där dödade vi nårga timmar med bad, lite vollyboll och mer bad.. Skönt va det!! 


Sedan mötte vi upp Malin, E och M, dom hade varit och handlat så dom kunde köra oss sista biten hem =) Och barnen fick döda nån timme i lekparken hemma vid oss. 


Nu måste jag plocka ihop här hemma, för mammi ska passa Liam imorgon näråga timmar medans jag hjälper till på hemmakväll.. 


Natti natti alla söta <3


Ovido - Quiz & Flashcards