Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare!

Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Sara - 8 juli 2011 22:26

Snacka om att man inte är van att stå up i x antal timmar.. 4 dagar vart det denna vecka, skönt med dagpass, men ändå inte.. Eftersom man inte är van vid alla dessa leveranser som kommer med paket och filmer som ska göras i ordning för kommande vecka.. Men det har rullat på bra ändå tycker jag.. Men nu värker mina fötter och jag känner hur jag har sendrag under fotsulan   


Det är väldigt hårda golv vi har, plus att vi inte har rätt skor att jobba i.. Men vad är en bal på slottet som dom säger..

Eftersom jag jobbade fram till 18:30 idag så va Malin snäll nog att ta Liam efter hon slutat jobbet.. Så när hon hämtade upp sitt lilla charmtroll så tog hon öven med sig mitt från dagis.. Hon och E "bjöd" på bad uppe i Stångtjärn, lär ha varit uppskattat utav The Kids..


Tack gumman, det va GLUD värt      


Efter deras lilla bad stund ( ÄR SJUK AVIS) så bestämde jag mig för att bjussa på mat. Så det vart en familjepizza eftersom vi va 5 st skulle äta.. Och jag lovar att jag har aldrig sett en kvinna äta så mycket som Malin!! Hahahah.. Galet!! =) 


En sak kan jag inte förstå.. Varför jag ens sitter här vid datorn?! Min lägenhet har börjat förfalla efter att inte ha städat på minst 1000 år.. Fint väder och jobba har tagit upp min tid den senaste tiden.. Usch jag mår så dåligt av att ha det så här.. Men inte lätt att hinna med allt när man ska roa en liten mini.. Får ta tag i det nån dag framöver.. HELST INNAN MIN BARNLEDIGA helg, då ska jag ju jobba.. 


Nej fan nu kan jag inte sitta här nå mer.. Måste gå och tvätta mina svarta fötter innan det är dags för sängen.. Åhhh COLA!!! Det vill jag ha.... Nu!!! Men får bli en annan dag.. Saft får det bli nu... 


Trevlig helg allihopa =) 

 

Av Sara - 8 juli 2011 00:37

Efter att Malin "tjatat" om att jag ska blogga mer så får jag väl skriva ett inlägg då, medn jag har ju nada vettigt och skriva om känner jag..


Har ju spenderat denna vecka på Hemmakväll.. Och där händer det ju inte så mycket ( Jo det gör det, men inger jag skriver om här)  


Jo.. Jag har fått stryck i minigolf. Och jag som är typ Sveriges sämsta förlorare så jag vart inte så glad över att det gick käpp rätt åt pipan.. Fast jag skyller på värdelösa banor  


Så GRATTIS MALIN till vinsten.. Får ta en retur match när denna förlust lagt sig!!


Efter minigolf rundan, så dorg vi ner till stan och tog en fika på Wayne´s. MYCKET GOTT!!


Vart inge vettigt inlägg, då jag ska sova nu.. Så jag orkar upp imorgon..


Natti natt <3 

Ovido - Quiz & Flashcards