Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare!

Alla inlägg under juli 2011

Av Sara - 13 juli 2011 00:13

Idag fick jag äntligen fingrarna ur r*ven och städa  

Så nu är det iaf renare än vad det va innan.. Lovar att jag inte städat på månader alltså.. Nu lät ju som att det va snuskigt hemma, men det har mest bara varit stökigt.. Legat grejer i varenda vrå tror jag fan.. Men tyvärr blir det lika stökigt ingen, så varför ens bry sig om denna förbennade städning?!


Annars har det inte hänt så mycket.. Sökt ett till jobb.. Hoppas ju på denna.. Då det är dag.. Inga kvällar och det är ju det som jag måste ha, eftersom jag inte har hjälp med Liam..


Nu skippar jag detta meninglösa bloggandet för idag.. Men innan...


   Min älskade vackra lill-fis

Jag älskar dig så otroligt mycket att mina ord inte räcker till

Just nu sitter jag här i soffan och hör dina små lätta andetag, och jag länner hur min kärlek till dig bara växer och växer. 

Tänk att du snart ska  fylla 4.

Och jag minns dagen då jag höll dig i mina armar för första gången. Minns det som igår.

Du har alltid varit älskad från första stund sen du låg i magen, men sen när du kom ut till oss, så satte du min värld i rubbning. Och den äkta kärlek som jag så länge strävat efter kom som en chock. Att man kunde älska nån så efter bara en sekund. 


Idag snart 4 år senare så är kärleken till dig bara större och starkare..

Underligt eller hur?! 

Att man älskar nån mer och mer för varje dag, varje månad, varje år.



You rock my wolrd!!

Av Sara - 10 juli 2011 22:11

Dagen idag har spenderats tillsammans med Malin och hennes busför M =) 

EFtersom vädret inte riktigt ville bestämma sig, så bestämde vi att vi skulle åka till Sport´s Lekland. Liam hade ingen aning vart vi skulle när jag vi gick och mötte upp Malin och M, jag hade bara sagt att vi skulle ut på äventyr.. När vi väl kom upp till Sporty så vart han jätte glad =) Vi har bara varit där en gång innan så det va väldigt uppskattat av lilleman!!


Fyra hela timmar spenderade vi där uppe, och redan efter 35 min va jag och Malin helt färdiga.. Typ redo för sängen, hahahaha! Vi tog en paus och gick till Mc Donals och käka sen lunch, sen återvände vi till brottsplatsen och levde rövare. 


Strasx efter kl 17 började vi bege oss hem, men jag och Malin sa att vi sticker och badar en stund eftersom solen hade letat sig fram.. Så upp till Stångtjärn vi for, plaska och hade oss. 


Liam va jätte duktig som gjorde bra försök till att lära sig simma ( med armpuffar så klart) 

Stol mamma <3


Nej nu är jag bajsnödig så jag lär gå på toa.. Har hört att det funkar mot sånt ;D 


 

Malin =)


   

Min lilla panda <3

Av Sara - 8 juli 2011 22:26

Snacka om att man inte är van att stå up i x antal timmar.. 4 dagar vart det denna vecka, skönt med dagpass, men ändå inte.. Eftersom man inte är van vid alla dessa leveranser som kommer med paket och filmer som ska göras i ordning för kommande vecka.. Men det har rullat på bra ändå tycker jag.. Men nu värker mina fötter och jag känner hur jag har sendrag under fotsulan   


Det är väldigt hårda golv vi har, plus att vi inte har rätt skor att jobba i.. Men vad är en bal på slottet som dom säger..

Eftersom jag jobbade fram till 18:30 idag så va Malin snäll nog att ta Liam efter hon slutat jobbet.. Så när hon hämtade upp sitt lilla charmtroll så tog hon öven med sig mitt från dagis.. Hon och E "bjöd" på bad uppe i Stångtjärn, lär ha varit uppskattat utav The Kids..


Tack gumman, det va GLUD värt      


Efter deras lilla bad stund ( ÄR SJUK AVIS) så bestämde jag mig för att bjussa på mat. Så det vart en familjepizza eftersom vi va 5 st skulle äta.. Och jag lovar att jag har aldrig sett en kvinna äta så mycket som Malin!! Hahahah.. Galet!! =) 


En sak kan jag inte förstå.. Varför jag ens sitter här vid datorn?! Min lägenhet har börjat förfalla efter att inte ha städat på minst 1000 år.. Fint väder och jobba har tagit upp min tid den senaste tiden.. Usch jag mår så dåligt av att ha det så här.. Men inte lätt att hinna med allt när man ska roa en liten mini.. Får ta tag i det nån dag framöver.. HELST INNAN MIN BARNLEDIGA helg, då ska jag ju jobba.. 


Nej fan nu kan jag inte sitta här nå mer.. Måste gå och tvätta mina svarta fötter innan det är dags för sängen.. Åhhh COLA!!! Det vill jag ha.... Nu!!! Men får bli en annan dag.. Saft får det bli nu... 


Trevlig helg allihopa =) 

 

Av Sara - 8 juli 2011 00:37

Efter att Malin "tjatat" om att jag ska blogga mer så får jag väl skriva ett inlägg då, medn jag har ju nada vettigt och skriva om känner jag..


Har ju spenderat denna vecka på Hemmakväll.. Och där händer det ju inte så mycket ( Jo det gör det, men inger jag skriver om här)  


Jo.. Jag har fått stryck i minigolf. Och jag som är typ Sveriges sämsta förlorare så jag vart inte så glad över att det gick käpp rätt åt pipan.. Fast jag skyller på värdelösa banor  


Så GRATTIS MALIN till vinsten.. Får ta en retur match när denna förlust lagt sig!!


Efter minigolf rundan, så dorg vi ner till stan och tog en fika på Wayne´s. MYCKET GOTT!!


Vart inge vettigt inlägg, då jag ska sova nu.. Så jag orkar upp imorgon..


Natti natt <3 

Av Sara - 5 juli 2011 00:25

Japp ännu en dag med bad  


Men dagen började med att jag fick ett sms av en gammal klasskompis från Omvårdnadsutbildningen. Har inte sett henne sen vi sluta skolan i Augusti förra året, så det va på tiden att vi sågs.. Hon kom och hämta upp mig ocg lilleman, samt visa upp sitt lilla söta stjänskott.. Men ack så liten han va, ojoj.. Va knappt så jag vågde hålla..

Men varför är det så, att man är rädd att hålla andras barn? Men aldrig sina egna.. Eller så funkar jag iaf..


Men iaf så drog vi ner till the big city och tpg en fika på Waneys.. Alltså jag är besatt av deras kaffelatte med hasselnöt.. MUMS!!! 


Efter fikat så drog jag och Liam bort till Hemmakväll och hälsa på Petter.. My end my gay "guys" bestämde att vi skulle åka och bada, så jag bestämde att det fick bli Bojsen Beach eftersom det ligger närmast mig och dom hade mope. Där dödade vi nårga timmar med bad, lite vollyboll och mer bad.. Skönt va det!! 


Sedan mötte vi upp Malin, E och M, dom hade varit och handlat så dom kunde köra oss sista biten hem =) Och barnen fick döda nån timme i lekparken hemma vid oss. 


Nu måste jag plocka ihop här hemma, för mammi ska passa Liam imorgon näråga timmar medans jag hjälper till på hemmakväll.. 


Natti natti alla söta <3


Av Sara - 3 juli 2011 23:19
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards